Acnebehandeling

Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor (jeugd)puistjes. Vrijwel iedereen krijgt vroeg of laat (voornamelijk in de pubertijd) last van acne. Bij de één blijft het bij enkele pukkeltjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Een huidaandoening die voor veel psychische problemen kan zorgen en het plezier in het dagelijks leven negatief kan beïnvloeden.

Behandeling van acne Behandeling van acne

In de ‘acnebehandeling’ spelen we specifiek in op het huidprobleem acne. Door de intensieve reiniging met de skinscrubber ultrasoon zorgen we ervoor dat de talgproductie wordt verlaagd. Met de speciale micropeeling worden dode huidcellen verwijderd. Tijdens deze behandeling verwijderen we oneffenheden voor zover dat mogelijk is. Een speciaal masker werkt ontgiftend op de acne waardoor acne verminderd wordt. Door de juiste behandelingen in de salon en kwalitatief gezien de beste producten voor thuis kunnen we de acne sterk verminderen of u zelfs helemaal ontdoen van acne. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor tieners/pubers.

U kunt ook kiezen voor microdermabrasie. Tijdens een vrijblijvende intake kijken we samen naar een behandeling welke het beste past bij uw vorm van acne.

Wilt u weten wat wij voor uw huid kunnen betekenen? Klik hier om een afspraak voor de gratis intake te maken.