Eczeem

Eczeem is meestal te herkennen aan een rode, schilferige en eventueel jeukende huid. Er zijn verschillende soorten eczeem. Onder andere ‘contact allergie’. In dat geval ben je overgevoelig voor stoffen van buitenaf. De barrière(beschermlaag) van de huid is dan in een slechte conditie. Met de huidtherapie van Laviesage kunnen wij in onze salon snelle resultaten boeken. De huisarts adviseert al gauw een hormoonzalf. Echter maakt een hormoonzalf uw huid nog dunner en is er een grote kans op het ontstaan van pigmentvlekken. Om de roodheid en de jeuk tegen te gaan kiezen wij liever voor een natuurlijk proces dat de oorzaak van het eczeem tegen zal gaan.

Eczeem kan ook van binnenuit komen. Bijvoorbeeld door een ontsteking, medicatie of afvalstoffen. Is dit de oorzaak? Dan werkt de hormoonzalf van de huisarts niet. Die zalf pakt alleen de symptomen aan terwijl het probleem veel dieper zit. Met Laviesage hebben we een speciale methode om de oorzaak aan te pakken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis huiddiagnose en een informatief gesprek.