Huidverslapping

Wanneer u ouder wordt, zult u merken dat uw huid wat begint te hangen. Bijvoorbeeld onder het kin, de kaaklijnen, de wangen of de ogen. Dit komt omdat het bindweefsel en de elastine in de huid afneemt.
Niet iedereen komt hier op dezelfde leeftijd mee in aanraking. Het is een teken dat de conditie van uw huid afneemt. Dit kan door middel van medicatie, ongezonde voeding, te weinig beweging, stress, een burn-out of uiteraard het natuurlijke proces van ouder worden van de huid.

Door middel van de huidverbetering die afgesteld is op uw huid, kunnen we uw huid terug in conditie brengen. Als uw huidconditie op pijl is zal de huid niet meer in een snel tempo verouderen. Maar, we kunnen uw huid juist ook gaan verjongen.
Door middel van de laserbehandelingen en de juiste voeding voor uw huid, gaat u weer meer elastine en bindweefsel aanmaken in top tempo. Hierdoor zult u na een aantal behandelingen al versteviging van uw huid zien.

Voor en Na Huidverslapping

Wilt u graag uw huidverslapping aanpakken? Maak dan een afspraak voor een gratis intake en huiddiagnose met een proefbehandeling met de laser. Klik hier

Wilt u eerst meer informatie over de laser? Klik hier