LaVieSage

De voedingssupplementen van LavieSage worden samengesteld door het specifiek selecteren en combineren van ingrediënten van de meest hoogwaardige kwaliteit. Het doel van deze supplementen is de algehele gezondheid en dus ook de conditie van de huid te verbeteren. Deze voedingssupplementen noemen we liever Nutricosmetics of Nutricosmetica. De Nutricosmetica zijn puur en worden niet chemisch nagemaakt. De Nutricosmetica komen dus eigenlijk uit de natuur en kunnen daardoor optimaal door het lichaam worden opgenomen. Producten welke homeopathisch zijn en niet chemisch bewerkt leveren het beste resultaat.

De ingrediënten zijn zo gekozen en gecombineerd dat er een balans tussen beide ontstaat. Ieder mens is anders waardoor het niet mogelijk is alles te combineren in één tablet. Verschillende soorten zijn hierdoor noodzakelijk.

Nutricosmetica van LavieSage zijn opgebouwd uit hooggeconcentreerde voedingsmiddelen. Net zoals alle andere voedingssupplementen zijn ook de tabletten van LavieSage geen vervanging van een gezonde en gevarieerde voeding. Deze Nutricosmetica zijn er om, indien nodig, met essentiële stoffen een goed gevarieerd voedingspatroon aan te vullen. Ook zijn ze bedoelt om een minder optimale gezondheid naar de meest optimale gezondheid te brengen.

Het functioneren van de binnenzijde van het lichaam is af te lezen aan de huid. Producten welke de collageenaanmaak verbeteren doen dit niet alleen voor uw huid maar ook voor uw bloedvaten. Antioxidanten welke uw huid beschermen doen dat uiteraard ook voor uw hersenen en ogen. Wij raden u aan de geadviseerde dosering niet te overschrijden.