T-Away

Met de T-away kunnen wij verschillende huidoneffenheden voor u verwijderen. Onder andere pigmentvlekken, couperose, ouderdomsvlekken, fibromen etc. Voorafgaand is het belangrijk dat wij eerst de oneffenheden in kaart brengen voordat we aan de slag gaan. U kunt hiervoor een afspraak maken voor een gratis informatief intakegesprek.

Op de huidige markt is veel verschillende apparatuur voor huidspecialisten beschikbaar die huidoneffenheden kunnen verwijderen. De T-away staat met uitstek bovenaan. Wat maakt de T-away zo bijzonder?

Bij de meeste apparatuur wordt er in de huid geprikt of wordt de huid zelfs doorboord. Wij doen het tegenovergestelde. Wij blijven op de huid waardoor littekenvorming zeer minimaal is. De nieuwe huid onder de huidoneffenheden kan op deze manier ook niet beschadigd worden.

In verband met de zonnestraling verwijderen wij huidoneffenheden alleen in de maanden oktober tot en met maart. Het is belangrijk dat na de behandeling, de behandelde huid niet aan de zon wordt blootgesteld.

Voor na t-away

Klik hier voor het maken van een afspraak