Schoonheidssalon Nadine het Instituut voor huidverbetering

Welkom op de website van Schoonheidssalon Nadine. Hét instituut voor huidverbetering en anti-aging. Wij staan voor professionaliteit op het gebied van huidverbetering en anti-aging en maken dan ook gebruik van demeest moderne hightech apparatuur.

Bij Schoonheidssalon Nadine kunt u terecht voor een flink aantal behandelingen. Wij epileren, verven en harsen. U kunt ook kiezen voor een ontspannende en/of huidverbeterende gezichtsbehandeling.

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere huidoneffenheden, huidproblemen en huidverjonging en werken onder andere met verschillende huidtherapieën, lasers en microdermabrasie. Hiermee wordt uw huid ‘vernieuwd’ met onze Powerlite Peeler. Uw huid zal jonger, frisser en gezonder worden. Deze behandeling zorgt ervoor dat het bindweefsel verstevigt en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Wij maken gebruik van de hooggekwalificeerde producten van la Biocome. Deze producten zorgen voor huidverbetering en huidverjonging voor de huid waar u van droomt. Samen zorgen we voor de mooie, stralende huid die u verdient.

Een vrijblijvende huiddiagnose
U wilt deskundig advies over uw huid en over hoe u uw huid kunt verbeteren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Vrijblijvend en kosteloos stellen wij voor u een huiddiagnose. Zo weet u hoe uw huid er voor staat en samen kunnen we dan een plan maken om uw huid te verbeteren. Dit kan zelfs met een ontspannende kennismakingsbehandeling.

Kijk vooral verder op onze website. Onder het tabje ‘behandelingen’ vindt u een dropdown menu met ons complete aanbod. Wij hopen u spoedig te treffen in onze salon te Oosternijkerk.

Meer informatie over onze vrijblijvende huiddiagnose vindt u onder “meer informatie over een gratis en vrijblijvende huiddiagnose”. Wij passen ons uiteraard graag aan op uw wensen.